Resultaten voor utrecht

 
utrecht
 
Hoog Catharijne: officiële website van het winkelcentrum in Utrecht.
Op de website vind je een overzicht van winkels, tips, openingstijden en praktische informatie van het centrum. Bekijk ook eens onze evenementen, mode en decoratie-adviezen om je dagje shoppen voor te bereiden. We verwelkomen je graag in het winkelcentrum in Utrecht!
Home Kerkenkijken.
Stichting Kerken Kijken Utrecht verzorgt de openstelling van vele kerkgebouwen in het centrum van Utrecht in de zomermaanden. Ook buiten deze periode zijn enkele kerkgebouwen geopend voor bezoekers en bent u van harte welkom om de culturele rijkdommen te aanschouwen.
WoningNet Regio Utrecht.
Nieuws uit de regio Utrecht? Gemengd wonen in Utrechtse Rivierenwijk. 27 oktober 2020. Woningcorporatie Bo-Ex start samen met Lister een gemengd wonen project in wooncomplex Amerhof in de Utrechtse Rivierenwijk. Het wooncomplex bestaat uit 24 studios, voornamelijk één-kamer studios, en een gemeenschappelijke ruimte.
utrecht De Volkskrant.
Presentator Défano Holwijn: Als ik mijn werk kon doen én anoniem mocht blijven, zou ik daar direct voor tekenen. Leidsche Rijn in Utrecht, de grootste vinexlocatie van Nederland, krijgt nu ook groot cultureel stadshart. Ik bén gewoon geen Marokkaan Kamer buigt zich over omstreden dubbele nationaliteit van Marokkanen.
Utrecht Monitor Gemeente Utrecht.
Met Utrecht in Cijfers kunt u zelf betrouwbare cijfers zoeken over Utrecht en de wijken en buurten van de stad. Per thema hebben we alvast een selectie gemaakt van de belangrijkste cijfers. Utrecht in Cijfers volgt de thema's' en opbouw van de Utrecht Monitor.
Maak kennis met de geschiedenis uit je streek op UtrechtAltijd.
In de provincie Utrecht zijn dat onder meer deze organisaties. UtrechtAltijd maakt schatten uit de provincie Utrecht zichtbaar via verhalen, activiteiten en routes. UtrechtAltijd is het onafhankelijke verhalenplatform van Landschap Erfgoed Utrecht. p/a Landschap Erfgoed Utrecht. 3732 HV De Bilt.
Ontdek de stad Utrecht Visit Utrecht Region.
Ontdek Utrecht Vecht en Plassengebied. Ontdek Utrecht Vecht en Plassengebied. Een bijzondere fietstocht van 42 km langs de rivier de Vecht met haar buitenplaatsen en kastelen. Het landschap bestaat vooral uit polders, waar molens en boerderijen telkens weer aan de horizon verschijnen. Molens Zuid-Oost Utrecht. Molens Zuid-Oost Utrecht.
Utrecht DOCK.
Kinderen en volwassenen leren in een training over de Vreedzame Wijk hoe je conflicten op een opbouwende manier oplost, hoe je samen de verantwoordelijkheid draagt voor de buurt en hoe je elkaar positief tegemoet treedt. DOCK Utrecht heeft de opdracht om de inhoudelijke coördinatie van de verschillende Vreedzame Utrechtse wijken uit te voeren.
De Staat van Utrecht Staat van Utrecht.
De gemeente Utrecht, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht en GGD regio Utrecht hebben het initiatief genomen om een coördinatiepunt Onderzoek maatschappelijke impact coronacrisis op te zetten. De focus ligt op de provincie Utrecht en het coördinatiepunt is ondergebracht bij het kennisplatform Utrecht Sociaal Domein kUS, de Werkplaats Sociaal Domein voor de provincie.

Contacteer ons