Resultaten voor sneek

 
sneek
 
Sneek stad Wikipedia.
Dit komt door de ligging van de stad in waterrijk gebied en de aanwezigheid van een bewonderenswaardige historische binnenstad. Deze sectoren zijn goed voor 10% van de werkgelegenheid in de stad. Overige sectoren bewerken brontekst bewerken. Sneek kent verder staalindustrie, machinebouw, een touw en trossenfabriek Lankhorst, en sinds 1964 een vestiging van de ritssluitingenproducent Yoshida YKK uit Kurobe. Dit was de eerste Japanse fabriek in Nederland, en het was de eerste Europese vestiging van YKK. Ook Mitsui Sekka, een Japanse fabrikant van kunstvezels, heeft een fabriek in Sneek. Bekende firma's' en producten bewerken brontekst bewerken. De bekende kledingwinkelketen CA begon in 1861 met een winkel in Sneek. De suikerwerkfabriek Tonnema is bekend van pepermunt met de naam KING.
Amicitia Hotel Sneek, het gezelligste familiehotel van Sneek.
Beleef het in Sneek. Op loopafstand bent u zo in het knusse centrum van Sneek. Leuke winkels, festivals en gezellige eetcafé's. Iets te vieren? Vraag naar de mogelijkheden. Ons locatie leent zich uitstekend voor o.a het ja-woord, verjaardagen en alle overige feesten.
Fysiotherapie Sneek Fysio-Actief Samen werken aan herstel.
0515 434 355 Facebook Instagram Sneek. Home Vestigingen Sneek. Over Fysio-Actief Sneek. Fysio-Actief heeft 2 vestigingen en 1 dependance in Sneek. Op het Kleinzand 169 vindt u onze hoofdvestiging. Verderop op het Kleinzand, nummer 147, vindt u ons Sport Medisch Centrum.
Sneek.
Marije van Sluis. Merlijn van der Meulen. Mirjam van Rheenen. Omer Ben Zvi. Topfysio op facebook. Topfysio op Twitter. Tweets van @Topfysio_NL. 8601 ZP Sneek. Topfysio Postadres: Rengerslaan 1, 8917 DD Leeuwarden. Mail naar Topfysio. voor informatie over video consult klik hier.
Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Sneek PontMeyer.
De vestiging Sneek staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Sneek kopen. We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen.
Zakelijk kantoor Sneek Zicht adviseurs.
Oosterom 11 8602 DE Sneek Telefoonnummer: 0515-23 89 77 Stel in als mijn kantoor. Zicht kantoor Sneek. Het Zicht-kantoor in Friesland ligt in het mooie Sneek achter de Stadsrondweg Noord. Hier vindt u onder andere collegas van onze afdeling particulieren en schadeafhandeling.
Sneek Het Coachhuis. Sneek Het Coachhuis.
Nieuw tarief gaat in per 1-6-2020. 5 Prijs per uur. Nieuw tarief per 1-6-2020. 8601 WP Sneek Bereikbaarheid. Coachhuis Sneek is goed bereikbaar met zowel de auto als per trein station op 15 minuten loopafstand. Klik hier voor de route.
Thomashuis Sneek Thomashuis.
Omdat wij zelf ook in het Thomashuis wonen zijn wij goed op de hoogte van wat er speelt en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers. Wij zijn Hermien en Jan Kerkhof, zorgondernemers van Thomashuis Sneek. Samen hebben wij ruime ervaring in de verstandelijk en lichamelijk gehandicaptenzorg.
Feest in Joure 2x en Sneek: 100.000 euro van de Postcode Loterij Leeuwarder Courant.
Op twee postcodes viel namelijk de Buurt-Ton van 100.000 euro van de Postcode Loterij. Ook Sneek viel in de prijzen. Het gaat in Joure om 8501 ZZ Doctor Eeltje Halbertsmastraat en 8501 JV Sulversmidte. In Sneek viel de Buurt-Ton op 8603 AE Steenklip.

Contacteer ons