Resultaten voor tandarts

 
tandarts
 
Van der Wal Tandartsen.
De geschiedenis van de praktijk. Een derde generatie familiepraktijk gevestigd aan de schotersingel in haarlem. Onze behandelingen en nazorg. Hoge kwaliteit met de juiste nazorg, lees meer over hoe wij hier mee omgaan. 2020 Tandartsenpraktijk van der Wal Alle rechten voorbehouden.
Tandarts Zoetermeer: alle tandheelkundige zorg onder één dak. Tandarts Zoetermeer: alle tandheelkundige zorg onder één dak.
2021 Poorter Tandartsen Tandarts Zoetermeer. Cookie en Privacy statement. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u er mee instemt.
Tandarts Hamminga Ysselsteyn. Aangesloten bij de KNMT.
Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 10 werkdagen. Als u wilt, kunt u een kennismakingsgesprek met de tandarts voeren. Wij geven u ook graag een rondleiding om u wegwijs te maken in onze praktijk.U kunt zich telefonisch aanmelden. We spreken Nederlands.
Tandarts Anema ALPHEN GLD. Aangesloten bij de KNMT.
Op 21 augustus 2020 is tandarts Anema overleden. De eerste tijd hebben we ondanks ons verdriet geprobeerd de praktijk draaiende te houden met de waarnemers tandarts van Dijk en tandarts Visscher. Vanaf nu gaat tandarts Timo Kleijn zorgen voor de voortzetting van de praktijk.
Jouw Tandarts Leeuwarden.
De tandartsen Hans Scholtanus, Bas Petit en Heert Zijlstra hebben hun krachten gebundeld in een volledig nieuw opgezette tandartspraktijk: Jouw tandarts. Vele jaren hebben wij ieder een eigen praktijk gevoerd in Leeuwarden en Wergea en vanaf 10 april 2017 hebben wij onze kennis en ervaring bij elkaar gebracht onder één dak, klaar voor de tandheelkunde van morgen.
Tandarts in Amsterdam West: iSmile-Tandartspraktijk.
020 218 4257 Vestiging Amsterdam West 020 675 1389 Vestiging Amsterdam Zuid. NL / EN. NL / EN. Kronen en bruggen. Tandarts voor orthodontie. Kronen en bruggen. Tandarts voor orthodontie. 020 218 4257 Hoofdweg 020 675 1389 Lutmastraat. Nieuwe patiënten zijn welkom: geen wachtlijst!
Vergelijk tandartstarieven ZorgKiezer.nl.
Tandartspraktijken adviseren patiënten over het algemeen twee keer per jaar voor een gebitscontrole te komen. Wanneer tijdens de controle blijkt dat er iets niet in orde is zal de tandarts hier actie op ondernemen. Onderstaand een aantal behandelingen die een tandarts uitvoert.:
Tandarts Arnhem Zuid Tandarts Arnhem Zuid.
Indien u te vroeg aanwezig bent, willen wij u vragen om buiten het pand te wachten.; Combinatie afspraken zullen vaak door de tandarts op de kamer van de mondhygiënist of preventieassistent worden gedaan. Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.;
Home KNMT.
Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to content. Instructie elektrisch poetsen: doe het poetsrondje! Deel de campagne met je patiënten. werk zoeken, CV plaatsen, herregistratie als tandarts, tandartsspecialisten, starten als tandarts, praktijk starten, praktijk verkopen. arbeidsvoorwaardenregeling, vacature plaatsen, cv's' van tandartsen bekijken, contract opstellen, overeenkomst van opdracht maken, indiensttreding regelen.

Contacteer ons