Meer resultaten voor platen-industrie

 
platen-industrie
 
STELCON BELGIE N-platen.
Standaard zijn de platen afgeboord met een vellingkant, een metalen hoeklijn rondom is een optie die de plaat op zich niet sterker maakt, ze is wel aan te raden als bescherming van de randen van de plaat bij intensief contact aan de oppervlakte bv.
Platen en rollen Albintra.
PE vulstroken en vulblokken zijn op maat gesneden geprofileerde afdichtingsmaterialen gemaakt van polyethyleenschuim. PS massieve platen. De doorzichtige, massieve polystyreen platen zijn beschikbaar in een gladde of Aqua-versie. De heldere, dubbelwandige PVC-platen hebben een dikte van 16mm en twee mogelijke afmetingen.
Standaard platen finishes.
Finish 2b is de aanduiding voor een blanke, koudgewalste plaat, de finish die bij ons standaard is bij platen tot en met een dikte van 6 mm. Een industriële plaat, met een zeer lage ruwheidswaarde; ideaal indien kwaliteit belangrijk is, maar esthetiek helemaal niet.
Hout plaatmateriaal voor de bouw, interieur en tuin bij Cras houthandel.
Malachietstraat 2 Haven 102 2030 Antwerpen. 32 03 544 08 40. Maandag tot donderdag. 8u30 12u 13u 16u30. 8u30 12u 13u 15u30. Part of the Cras Woodgroup. Cras Woodgroup, met hoofdzetel te Waregem, is een familiebedrijf met wortels die teruggaan tot 1878 en dus al meer dan 140 jaar actief in de houtsector. Cras Woodgroup heeft een eigen importbedrijf en is daarnaast ook fabrikant van merken als Collstrop tuinhout, Dubois-Parquet parketvloeren, Brems doors binnendeuren en Wood on Walls houten gevel wandbekleding. De belangrijkste activiteit van de groep is echter die van de houthandel. Onder de naam Cras Woodshops heeft ons bedrijf een netwerk van 16 eigen houthandels uitgebouwd. Die zijn er voor houtspecialisten en consumenten die op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor hun project. Sinds 2020 kunnen particuliere doe-het-zelvers en professionelen in onze hout outlet woodlet.be hout online kopen: eindereeksen en tweede keus producten aan een vriendelijk prijsje. Denk hout, denk Cras! Meer info over de Cras Woodgroup. Werken bij Cras. Cras is een bedrijf in volle expansie. Voor mensen met goesting liggen bij ons nog heel wat mogelijkheden open.
KABELPROTECTIE PLATEN.
KABELPROTECTIE PLATEN 0832. De kabelprotectie platen zijn de ideale bescherming voor kabels. De kabelbeschermers zijn bestand tegen scheuren, extreme temperaturen van 40C tot 120C. Ze zijn bestand tegen het overrijden van lichte voertuigen en vrachtwagens van 40 ton en meer.
Dutch Mountains Het ultieme standaardwerk over de Nederlandse platenindustrie.
Het levert echter wél het leesvoer op waar muziekfreaks van uit hun plaat gaan. Geen grammofoonplaat klinkt meer hetzelfde. Wie de dikke van Voskuil leest, ontdekt dat platen zelden zonder reden op de Nederlandse radio of tv worden gedraaid. Succes hangt samen met budgetten, smeergeld, intriges, belangen van muziekuitgevers en platenmaatschappijen.
Platenindustrie in rep en roer Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Platenindustrie in rep en roer. 14/07/2006 om 0000: door RMG Print Corrigeer. De Europese rechtbank in Luxemburg oordeelde gisteren dat de goedkeuring van de joint venture Sony-BMG ten onrechte is verleend. Het fusiebedrijf, al bijna twee jaar operationeel, komt daardoor terecht in grote onzekerheid.
Schamper Een" plaat is het visitekaartje van een artiest."
Zoals sommigen boeken lezen en een boekenkast hebben, hebben anderen een platenkast en bij elke plaat bepaalde herinneringen, vertelt Van Audenaerde. Ook Denturck koopt nog weleens een album op plaat: Ik luister ook veel Spotify en als ik het goed vind, koop ik de plaat.
SIMvlak vloerplaten industrietoepassingen SIMbeton.be.
De SIMvlak vloerplaten zijn multifunctionele betonplaten. Deze platen zijn ideaal in gebruik door de spiegelgladde betonstructuur. Deze is namelijk mal glad, zodat de resten van de inhoud geen negatieve invloed uitoefenen op de onderhoud van de betonplaat. Makkelijk en snel schoon te maken.

Contacteer ons