Zoeken naar bar

 
bar
 
bar WikiWoordenboek.
Eén bar is gelijk aan 100 kilopascal 100kPa. van het Engels streep, staaf barcode, candybar. De ballerina's' oefenden aan de bar. 3 ben, bar mitswa, bar mitswa's' bar mitswe, bar mitswes. stellend vergrotend overtreffend. verschrikkelijk, met name bijzonder koud: barre omstandigheden.
Bar Wikipedia.
A music bar is a bar that presents live music as an attraction, such as a piano bar. A dive bar, often referred to simply as a dive, is a very informal bar which may be considered by some to be disreputable.
Bar druk Wikipedia.
De bar is een niet SI eenheid van druk, maar is wel een blijvend erkende eenheid die heel vaak in de industrie en het dagelijkse leven gebruikt wordt. Het is daarvoor een praktische eenheid, omdat de luchtdruk op aarde ongeveer 1 bar is, en de bar bij het SI-stelsel aansluit, in tegenstelling tot de verouderde eenheid atmosfeer atm.
Bar Montenegro Wikipedia.
Verder zijn er veerverbindingen tussen Bar enerzijds en Bari en Ancona in Italië anderzijds. Bar is sinds 1878 deel van Montenegro, toen het Congres van Berlijn de stad, die tot dan toe in Turkse handen was, aan dat land toewees.
Philippe Bär Wikipedia.
Vanaf 1993 reisde monseigneur Bär vanuit het klooster van Chevetogne zeer frequent naar Nederland voor het leiden van eucharistievieringen, huwelijkssluitingen en begrafenisdiensten in diverse parochies en was hij de eerste jaren na zijn vertrek uit Rotterdam een graag geziene gast bij de Nederlandse media.
Bar This must be the place.
Bar, Montenegro Wikipedia.
The town's' major football club is FK Mornar who share the Stadion Topolica with lower league sides FK Hajduk Bar and Stari Bar team FK Sloga Bar. Bar once had two teams in the top tier, with OFK Bar featuring in the 201011 season alongside FK Mornar.
The Bar Wikipedia.
The Bar was één horecagelegenheid, gevestigd aan de Meent 106 te Rotterdam met daarin twee bars, gescheiden door een glazen wand. Aan iedere zijde een team van zes personen dat zonder horeca-ervaring een bar moest runnen. Welke bar zou het populairst worden en de hoogste omzet halen?
Bar Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Bar of met Bar in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Bar inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Bar en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons