Resultaten voor pedicure

 
pedicure
 
Pedicure Groene Kruis Ledenorganisatie.
De basisbehandeling van een pedicure bestaat uit. Het knippen en frezen van teennagels, het verwijderen van eelt en/of likdoorns, het licht masseren/met crème insmeren van de voeten en u krijgt advies van de thuis pedicure hoe u zelf uw voeten goed kunt verzorgen.
Opleidingen Schoonheidsspecialist Medische Pedicure Amsterdam Academie Louman Schoonheidsspecialist_Pedicure_Medisch pedicure.
Opleiding Medisch pedicure. Je hebt de opleiding pedicure afgerond en wil graag verder leren voor medisch pedicure of bent al een tijdje pedicure en je wil graag meer kunnen bieden in jouw praktijk. Academie Louman biedt deze opleiding nu versneld aan.
Pedicure Uw voeten heerlijk verzorgd: Vivium Zorggroep.
Laat ze daarom goed verzorgen door een Pedicure van Vivium Zorggroep. Dit doet de Pedicure. De Pedicure verzorgt uw voeten. Bij een basisbehandeling worden allereerst de voeten gedesinfecteerd. De nagelriemen en de omgeving daarvan worden schoongemaakt en de nagels worden geknipt en gepolijst.
Pedicure ApotheekBeauty.
Mocht je een afspraak niet kunnen nakomen, dan dien je dit 24 uur voor aanvang van de afspraak aan ons door te geven. Niet-nagekomen afspraken of te laat afgemelde afspraken brengen wij in rekening. Pedicure Cosmetische Pedicure. Pagina 1 van 1.
Pedicure of kapper aan huis.
Een voetbehandeling en massage zijn niet alleen een weldaad voor uw voeten maar kunnen ook voetklachten verminderen of doen verdwijnen. Bij diabetes, reuma of vaatstoornissen is een behandeling door een pedicure vaak zelfs noodzakelijk. De pedicure verzorgt ook uw nagels en verwijdert eventueel eelt en likdoorns.
bol.com Pedicure-shop artikelen kopen? Alle artikelen online.
Toon artikelen die niet leverbaar zijn. Elektronica Persoonlijke verzorging Beauty Gezondheid Damesmode Herenmode Klussen Wonen Kamperen Outdoor. Wat mag het kosten? Anderen zochten ook: pedicure koffer trolley. Anderen zochten ook: pedicure tas. Anderen zochten ook: pedicure mesjes. Anderen zochten ook: pedicure apparaat.
Pedicure Groningen Gezondheidscentrum Hoendiep Arts en Zorg.
Elke maandag, dinsdag en donderdag is pedicure Jenny werkzaam in Gezondheidscentrum Hoendiep in Groningen, op de begane grond. Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar kan ook specifieke voetklachten verhelpen zoals overtollig eelt, likdoorns of nagelproblemen.
Pedicure Podotherapeut.
De medisch pedicure is in die zin dus breder opgeleid dan een pedicure met een aantekening. Wat is een pedicure met een aantekening diabetische of reumatische voet? Pedicures met een aantekening diabetische of reumatische voet hebben naast de basisopleiding tot pedicure een cursus gevolgd, waardoor zij gespecialiseerd zijn in het behandelen van deze risicovoeten.
Alles voor de pedicure sunstar.
Hallo, als je inlogt kun je een wensenlijstje bijhouden, je bestellingen zien en nog veel meer! Je hebt het minimaal aantal bereikt. Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst. OP WERKDAGEN VOOR 1500: UUR BESTELD, VANDAAG NOG VERSTUURD.

Contacteer ons