Navigatie overslaan

Ik weer met mijn grote bek.... (Echo 3-8 2011)

Advertenties

One Comment

  1. ha die Leen, wel weer heel goed gesproken, Rotterdam is altijd het jongere debiele broertje van Amsterdam geweest, als het om muziek en kunst ging, terwijl Rotterdam juist de voedingsbodem is voor goeie muziek/muzikanten/Songwriters. Misschien is dat wel omdat we met zijn allen steeds weer in de stront worden gedrukt.. Ik vind zelf het oude postkantoor op de Coolsingel heel goed als verzamelgebouw voor bijv Live Muziek/ Kunst en alternatieve winkels eethuizen, geen noemenswaardige lastige buren, maar ja dat laten ze liever nog jaren leeg staan. In ieder geval succes met je plannen, een markt is er zeker voor een alternatief uitgaansleven, die is er altijd gweest en zal altijd blijven. De Gemeente Rotterdam leert niets van gemaakte fouten.. Wat heeft het hele Boompjeskade beleid opgeleverd, de Jazzbunker geminimaliseerd, voor Via Ritmo en later Waterfront die allebei weg zijn.. Nu kan je er geloof ik leren spelen en wordt er les gegeven aan mensen, die later nergens kunnen spelen of ervaring opdoen?
    Het kost iedere keer miljoenen en er blijft uiteindelijk niets van over, de mensen die daar een baan hadden, werken nu bij de Roteb etc. Eksit moest weg Arena kwam en ging failliet, Nighttown kwam en werd Watt, dat ook dood werd geasubsidieerd, zo gaat het hier.. De beleidsmakers zouden eens echt moeten luisteren naar de doelgroep, maar siciaal jongerenwerk bestaat al bijna 20 jaar niet meer en dat zien we aan de criminaliteitscijfers en het hoge percentage werkeloze of straatvegende sociologen en academische jongerenwerkers.. Het beleid van zo’n grote stad in handen van achtelijk stropdassen, die populistisch bezig zijn en van de massa steeds weer de meeste stemmen proberen los te weken met burgerlulpraat en bezuinigingsopties.. En dan die regeltjes overal voor en tegen, een bietje drinken op je stoep of een blowtje roken in het park zijn gewoon strafbaar, terwijl niemand daar last van heeft? Ik heb het daarom al een aantal jaren terug opgegeven om nog serieus naar deze maatschappij te kijken, maar jij gaat door, om met Mark Smeets (btw de grootste lulna NL) te zeggen: Chapeau!


One Trackback/Pingback

  1. […] Interview met Echo […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: