Resultaten voor kliniek

 
kliniek
 
Opname in een VNN-kliniek VNN.
In de film vertelt Laura waarom ze werd opgenomen en hoe het dagelijks leven er in de verslavingskliniek uit ziet. In de kliniek word je behandeld voor je verslaving, maar voordat je wordt opgenomen, moet je eerst afgekickt zijn van je verslavingsmiddelen. Je kunt afkicken in de kliniek Vossenloo of in de kliniek Bolsterburen.
Kliniek Boven verpleegafdeling.
Kliniek Boven verpleegafdeling. Op afdeling Kliniek Boven worden patiënten verpleegd van alle snijdende specialismen: algemene chirurgie, orthopedie, urologie, KNO, gynaecologie, neurochirurgie en plastische chirurgie. Meer informatie over voorbereiding op uw opname, uw verblijf, de behandeling en de verzorging vindt u onder Meerdaagse opname.
Center Kliniek voor plastische chirurgie in Rotterdam.
Center Kliniek mag gelukkig open blijven voor alle medische behandelingen, echter onder bepaalde voorwaarden. Kliniek voor plastische chirurgie in Rotterdam met ooglidcorrecties en fillers. Behandelingen door een erkend chirurg met BIG registratie. Skip to content. Over de kliniek. Bilvergroting met fillers.
bol.com Friet in de kliniek, Marit Brugman 9789048839759 Boeken.
Positief verhaal over de strijd tegen anorexia. Friet in de kliniek is het autobiografische boek van Marit Brugman over haar herstel van anorexia. In tegenstelling tot de vele boeken die eerder over de ziekte zijn verschenen, wordt in Friet in de kliniek op een positieve, hoopgevende manier het proces van beter worden beschreven.
De kliniek - Polikliniekdeblaak.nl.
De kliniek heeft een kwaliteitsbeleid en laat dit ook jaarlijks toetsen door een extern bedrijf. Het speerpunt van de kliniek is na ruim 30 jaar nog onveranderd: hoogwaardige en patiëntgerichte zorg en geen wachtlijsten. Polikliniek de Blaak heeft vestigingen in Rotterdam, Rijswijk en Tilburg.
Cosmetische Kliniek in Amsterdam Kliniek voor Esthetische Geneeskunde.
Het gehele traject duurt 1 jaar en gedurende die periode krijgt men ongelimiteerd toegang tot alle behandelingen en producten die de kliniek aanbiedt, zo vaak en zoveel als nodig. Op een moment dat u het beste uitkomt, 7 dagen per week. De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden.
Kliniek Universiteit Leiden.
Bij het TRIXY Expertisecentrum kunt u terecht voor vragen en hulp met betrekking tot uw X of Y chromosomale variatie, zoals het Klinefelter syndroom of Trisomie X Triple X. Wij bieden u binnen het TRIXY Expertisecentrum drie soorten modules aan.:
Kliniek Tiel Iriszorg.
Kosten en vergoedingen. Aanmelden en Wachttijden. Kosten en vergoedingen. Wie werken er binnen IrisZorg behandeling? Jeugd FACT Arnhem en Nijmegen. Opdracht voor de filmschool. Preventie en trainingen. Bedrijven en organisaties. Kliniek Tiel biedt detoxificatie en behandeling. De kliniek heeft 25 bedden.
Zelfstandige Klinieken Nederland.
Paulette Timmerman, directeur van ZKN was vrijdag 17 september te gast bij Radio 1 programma Spraakmakers. Tijdens het programma werd uitgebreid stil gestaan bij de planbare zorg in Nederland en de rol van klinieken daarin. Klinieken in heel Nederland. Zoek een ZKN kliniek.

Contacteer ons