Resultaten voor leer

 
leer
 
Leer stad Wikipedia.
Deze loopt er samen met de Autobahn A31 van Emden, die oostelijk van de Nederlandse grens naar Bottrop in het Ruhrgebied loopt. In het station Leer sluit de spoorlijn Oldenburg Leer aan op de doorgaande spoorlijn Hamm Emden, waardoor Leer treinverbindingen heeft met Norddeich via Emden, met Münster en Keulen via Rheine en met Bremen en verder via Oldenburg.
Leer Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Leer of met Leer in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Leer inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Leer en verwijzingen daarnaartoe.
Atelier van het leer Malmundarium NL.
Deze radicale evolutie zal de looitijd met 6 tot 8 weken verminderen in de plaats van drie voor de oude methode. Het invoeren van de chroomoxide, korte tijd voor de oorlog 14-18, zal het mogelijk maken het leer te looien in enkele uren.
Leer kopen bij Van Oosterum Leder.
Wat wij daarmee bedoelen is dat we uiteraard een groothandel zijn, maar dat we ons kunnen gedragen als een looierij. We begrijpen heel goed dat er een behoefte kan bestaan om een direct contact te hebben met de looier. Daar spelen meerdere factoren een rol, een daarvan is zeker de gedachte dat er een kostenvoordeel te behalen is. Nu, wij stellen onze opgebouwde kennis en ervaring ter beschikking om ervoor te zorgen dat de uitkomst van het inkoopproces een zeer goed alternatief is. We zijn als bedrijf weer verder geëvolueerd. Aan het begin van ieder looiings proces staat de selectie van de ruwe huiden. Een belangrijk onderdeel, want het vormt de basis voor de kwaliteit en eigenschappen van het leer wat er uiteindelijk van gemaakt.
Leer stof Wikipedia.
Leer en leerbewerkingsgereedschap. Het looien van een elandsvel in British Columbia. Luxueuze leren boekband van Sangorski Sutcliffe, 1913. Leren wayang kulit-pop. Leer of leder is een materiaal gemaakt van dierenhuid van bijvoorbeeld koeien, paarden of varkens. Luxueuzere leersoorten zijn afkomstig van bijvoorbeeld een hert, een lam, een ree of een kalf.
leer Nederlands spreekwoordenboek.
dun van leer en dik van smeer dunne boterham die dik gesmeerd is. er zonder k leer scheuren afkomen helemaal niets mankeren na een ongeluk. ervaring is de beste leer meester van datgene dat je zelf hebt meegemaakt leer je het meeste.
leer
Lach en Leer. Praktijk en visie. U bent hier: Educatieve uitgaven. Nodig eens een auteur uit in je klas of bibliotheek! Verder op abimo.net. auteurs en illustratoren. vacatures: werken bij een uitgeverij. B2B: Abimo als partner. lezingen in de klas.
Leer Materialen.
Vind een verdeler. Vind een verdeler. Indien u voor leer opteert, kan u kiezen tussen tien soorten volnerfleer van de hoogste kwaliteit. De tien leersoorten zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. 13, 14, mm. 13, 14, mm. glad, licht glanzend anilineleer.
Educatieve uitgaven Zorg Reeks: Lach en Leer.
Zorg voor rust. Lach en Leer. Praktijk en visie. U bent hier: Educatieve uitgaven Zorg Reeks: Lach en Leer. Zorg Reeks: Lach en Leer Overzicht. Deze rubriek wordt binnenkort aangevuld. Nodig eens een auteur uit in je klas of bibliotheek!

Contacteer ons