Zoeken naar sneek

 
sneek
 
Sneek stad Wikipedia.
Sneek Fries: Snits uitspraak info / uitleg is een stad in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. Sneek ligt ten noordoosten van IJlst, ten noordwesten van Joure en Heerenveen, ten zuidwesten van Leeuwarden en ten zuidoosten van Bolsward. Het is de grootste plaats van de gemeente Súdwest-Fryslân en de derde plaats in de provincie Friesland. De stad telde in 2021 33.590 inwoners. Sneek is gelegen bij het Sneekermeer, en is bekend vanwege de historische binnenstad, met onder meer de Waterpoort, en vanwege de Sneekweek.
Amicitiahotel Sneek, het gezelligste familiehotel van Sneek.
Even een moment voor jezelf. beauty wellness bij ons in het hotel. Dichtbij de binnenstad. Gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Sneek ligt familiehotel Amicitia. Indoor speel paradijs. Ook aan de kleintjes is gedacht! Iets te vieren? Vraag naar de mogelijkheden.
Fysiotherapie Sneek Fysio-Actief Samen werken aan herstel.
0515 434 355 Facebook Instagram Sneek. Home Vestigingen Sneek. Over Fysio-Actief Sneek. Fysio-Actief heeft 2 vestigingen en 1 dependance in Sneek. Op het Kleinzand 169 vindt u onze hoofdvestiging. Verderop op het Kleinzand, nummer 147, vindt u ons Sport Medisch Centrum.
Sneek.
Marije van Sluis. Merlijn van der Meulen. Mirjam van Rheenen. Omer Ben Zvi. Topfysio op facebook. Topfysio op Twitter. Tweets van @Topfysio_NL. 8601 ZP Sneek. Topfysio Postadres: Rengerslaan 1, 8917 DD Leeuwarden. Mail naar Topfysio. voor informatie over video consult klik hier.
Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Sneek PontMeyer.
Log in om prijzen te zien. De vestiging Sneek staat voor iedereen klaar. Elke aannemer of klusser kan bij houthandel en bouwmarkt PontMeyer Sneek kopen. We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen.
Zakelijk kantoor Sneek Zicht adviseurs.
Het Zicht-kantoor in Friesland ligt in het mooie Sneek achter de Stadsrondweg Noord. Hier vindt u onder andere collegas van onze afdeling particulieren en schadeafhandeling. Deze vestiging zit al vele jaren in Sneek en is eind 2017 naar deze nieuwe locatie verhuisd.
Sneek Het Coachhuis. Sneek Het Coachhuis.
Nieuw tarief gaat in per 1-6-2020. 5 Prijs per uur. Nieuw tarief per 1-6-2020. 8601 WP Sneek Bereikbaarheid. Coachhuis Sneek is goed bereikbaar met zowel de auto als per trein station op 15 minuten loopafstand. Klik hier voor de route.
Thomashuis Sneek Thomashuis.
Omdat wij zelf ook in het Thomashuis wonen zijn wij goed op de hoogte van wat er speelt en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers. Wij zijn Hermien en Jan Kerkhof, zorgondernemers van Thomashuis Sneek. Samen hebben wij ruime ervaring in de verstandelijk en lichamelijk gehandicaptenzorg.
Feest in Joure 2x en Sneek: 100.000 euro van de Postcode Loterij Leeuwarder Courant.
Op twee postcodes viel namelijk de Buurt-Ton van 100.000 euro van de Postcode Loterij. Ook Sneek viel in de prijzen. Het gaat in Joure om 8501 ZZ Doctor Eeltje Halbertsmastraat en 8501 JV Sulversmidte. In Sneek viel de Buurt-Ton op 8603 AE Steenklip.

Contacteer ons