Op zoek naar leren?

 
leren
 
Leren Wikipedia.
Er zijn globaal vier vormen van leren: perceptueel leren, motorisch leren, associatief leren en het leren van begrijpen van relaties of samenhang.: Perceptueel leren heeft te maken met het herkennen en categoriseren van objecten in de omgeving denk bijvoorbeeld aan tafels, dieren, planten, gebouwen, gezichten.;
Echt Leren Rijden VAB-Rijschool.
Echt leren rijden. Het VAB-schakelparcours: de ideale rijopleiding. Wil je binnenkort achter het stuur kruipen van je eigen auto? Hoog tijd om je rijbewijs B te halen! Vergroot je kans op slagen met het VAB-schakelparcours: de optimale combinatie tussen rijlessen en véél oefenen.
leren WikiWoordenboek.
Pools: uczyć pl. Tsjechisch: učit cs, vyučovat cs. meervoud van het zelfstandig naamwoord leer. Het woord leren staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd leren" herkend door.:
leren/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van leren. onbepaalde wijs kort lang. te zullen leren. te hebben geleerd. geleerd zullen hebben. geleerd te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.
Wat wil jij leren?
Wat wil jij leren? Op Leren.nl vind je gratis online cursussen en andere kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Computers en internet. Tips van recruiters. Teamrollen van Belbin. Kunst van kritiek. Omgaan met macht. Energie voor werk of studie. Grip op je e-mail. Leren en studeren. Nieuw op Leren.nl. In deze cursus Actief Luisteren leer je een betere luisteraar te worden, met o.a.

Contacteer ons