Resultaten voor mbo

 
mbo
 
Onderwijs MBO wwplus.nl.
bovenwettelijke WW-uitkeringen onderwijs MBO. Cao mbo 2018 2020. Op basis van de cao mbo 2018 2020 worden met ingang van 1 juni 2019 de salarissen met 23%, verhoogd. Deze verhoging werkt ook door in de bovenwettelijke uitkeringen die per 1 juni 2019 ook met 23%, worden verhoogd.
MBO Bureau ICE.
Daarom zien wij continu mogelijkheden om een examenproces in te richten dat recht doet aan de onderwijsvisie van uw school. Hoe we dat doen? Lees meer over onze visie op toetsing en examinering in het mbo. Visie op toetsing in het mbo.
mbobrigade MBO Brigade.
Home wp_mbobrigade 2021-03-01T1254480000.: Welkom bij de MBO Brigade. De MBO Brigade is opgericht om knelpunten in de regelgeving op te lossen. De Brigade helpt scholen ruimte te vinden in de regels, zodat docenten het onderwijs zo goed mogelijk kunnen inrichten.
Overstap mbo naar hbo CHE.
Lees het verhaal van Annemieke Henzen, over haar overstap van mbo naar hbo en het 100 dagentraject. Door de goede begeleiding is de stap van mbo naar hbo minder groot geworden. Annemieke Henzen, pabostudent over het 100 dagentraject. Mogelijkheden op de CHE. Als mboer heb je op de CHE de optie om te kiezen voor een van onze tien voltijd bacheloropleidingen. Het kan ook aantrekkelijk zijn om verder te studeren in deeltijd, zodat je kunt werken naast het studeren. De CHE biedt Associate degree opleidingen en hbo-bachelors in deeltijd. Kies na je mbo-opleiding op het hbo voor.: Deeltijd Associate degree opleiding.
NTI MBO opleidingen: haal in jouw tempo een MBO-diploma.
MBO Verzorgende IG. MBO Verzorgende IG Kraamzorg KZ. MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg VVT. MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg GHZ. MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg GGZ. MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. MBO Begeleider specifieke doelgroepen. MBO Begeleider gehandicaptenzorg. Veiligheid en Security.
Onze mbo-opleidingen.
Zo werkt het mbo. Alle cursussen en trainingen. Alle bedrijfstrainingen en cursussen. Word stagebedrijf of leerplek. Onderwijs maak je samen. Incompany en maatwerk. Privacy en cookieverklaring. Hulp bij studiekeuze. Zo werkt aanmelden. Zo werkt het mbo. Alle cursussen en trainingen.
Hout- en Meubileringscollege.
'Bij' het HMC waren de docenten leuk, stonden toffe machines, de school was net nieuw en met deze opleiding ben je verzekerd van werk, ik wilde naar het HMC! Merlijn Wiese, Werkvoorbereider houttechniek. Studenten Lieke en Jelmer geven een rondleiding op de locatie in Amsterdam.
Opleiding mbo 1 Piezo.
Wij Piëzo bieden samen met MboRijnland de Entreeopleiding mbo 1-Dienstverlening en zorg aan. De Entreeopleiding is een mbo opleiding op niveau 1 en duurt een schooljaar. Tijdens de opleiding word je voorbereid op het werken in een bedrijf of organisatie.
MBO opleidingen kun jij vinden op MBOstart.
Als het goed is, staat deze opleiding in het Crebo-register. Nog nooit van het Crebo gehoord? Je bent niet de enige. Lees toch even verder, want het is wel belangrijk om te weten wat het is. Krijg je studiefinanciering op het mbo? Ga je binnenkort een mbo-opleiding volgen? Dan krijg je mogelijk studiefinanciering. Hoeveel en of je het krijgt, hangt af van een aantal zaken. Bekijk hier of je studiefinanciering op het mbo ontvangt. Verschil tussen een reguliere en particuliere mbo-opleiding? Naast een gewone roc of aoc kun je ook kiezen voor een particuliere instelling. Maar wat zijn de verschillen tussen een reguliere en particuliere mbo-opleiding? Krijg ik financiële ondersteuning op het mbo? Studeren kost geld. Je betaalt niet alleen lesgeld voor je mbo-opleiding, maar moet ook boeken en andere leermaterialen kopen. Veel mbo-studenten kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken. Welke mogelijkheden bestaan er voor financiële ondersteuning op het mbo? Herziening mbo kwalificatiedossiers. Er is een hoop veranderd in het mbo. Vanaf 1 augustus 2016 moesten mbo scholen nieuwe dossiers invoeren.

Contacteer ons