Op zoek naar bar?

 
bar
 
bar - WikiWoordenboek.
natuurkunde, techniek eenheid van druk circa 1 atmosfeer, weergegeven met het symbool bar. Eén bar is gelijk aan 100 kilopascal 100kPa. van het Engels streep, staaf - barcode, candybar. De ballerina's' oefenden aan de bar. 3 ben, bar mitswa, bar mitswa's' bar mitswe, bar mitswes.
Bar - Wikipedia.
Bar establishment, a retail establishment that serves alcoholic beverages; also the counter at which drinks are served. Candy bar, a type of candy that is in the shape of a bar. Chocolate bar, a bar-shaped piece of chocolate, which may also contain other ingredients.
Bar druk - Wikipedia.
Andere afgeleiden zijn bara, wat de absolute druk is en baro of barg bar gauge wat de overdruk is. Als een manometer bijvoorbeeld op een fietspomp of een compressor vrij in de atmosfeer de waarde nul aangeeft, dan is dat nul baro.
Bar Montenegro Wikipedia.
Verder zijn er veerverbindingen tussen Bar enerzijds en Bari en Ancona in Italië anderzijds. Bar is sinds 1878 deel van Montenegro, toen het Congres van Berlijn de stad, die tot dan toe in Turkse handen was, aan dat land toewees.
Philippe Bär - Wikipedia.
Vanaf 1993 tot zijn verhuizing in 2020 reisde monseigneur Bär vanuit het klooster van Chevetogne zeer frequent naar Nederland voor het leiden van eucharistievieringen, huwelijkssluitingen en begrafenisdiensten in diverse parochies en was hij de eerste jaren na zijn vertrek uit Rotterdam een graag geziene gast bij de Nederlandse media.
Suspended Domain.
Bar, Montenegro Wikipedia.
The town's' major football club is FK Mornar who share the Stadion Topolica with lower league sides FK Hajduk Bar and Stari Bar team FK Sloga Bar. Bar once had two teams in the top tier, with OFK Bar featuring in the 201011 season alongside FK Mornar.
The Bar Wikipedia.
The Bar was één horecagelegenheid, gevestigd aan de Meent 106 te Rotterdam met daarin twee bars, gescheiden door een glazen wand. Aan iedere zijde een team van zes personen dat zonder horeca-ervaring een bar moest runnen. Welke bar zou het populairst worden en de hoogste omzet halen?
Bar Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Bar of met Bar in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Bar inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Bar en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons